Blog > Rolete pentru Garaj Ferestre Usi - Functii de Baza

Rolete pentru Garaj Ferestre Usi - Functii de Baza

Rolete pentru Garaj Ferestre Usi?
Atunci le gasiti la noi. Cel mai des ele se folosec pentru: Ferestre, Usi si Garaj.
Iar cel mai important la rolete exterioare sunt functiile de baza pentru ferestre usi si garaj:
- Securitate, astfel nu are sa va mai fie frica pentru cei dragi si plus la asta Rolete Exterioare sunt confectionate intr-un material care nu dauneaza mediului incojurator.
- Economisire de energie, constructiv roletele sunt umplute cu spuma poliuretanica, si au o conductivitate termică redusă care vor economisi energie in mod semnificativ.
- Protecție contra timpului nefavorabil, indiferent de sezon roletele exterioare ajuta la menținerea climatului interior optim, și vă va permite reglarea anumitei cantitatii de temperatura solara.
- Protecția impotriva zgomotului și prafului, in sistemele de rolete exterioare este folosit profil din aluminui implut cu spumă poliuritanica, care reduce semnificativ nivelul de zgomot in cameră și acționează ca un filtru care impiedică pătrunderea prin Ferestre de praf și murdărie.
- Estetic, Rolete Exterioare sunt disponibile intr-un număr mare de culori care ne obera un design exterior placut.
- Protecția impotriva spargerilor si ochilor nedoriti. Rolete cind sunt inchise servesc in primul rind ca o funcție de protecție și siguranta, precum și păstrea atmosferei intime si de confort de ochii nedoriti.
- Confort și comoditate. Sistemele moderne de tip Rolete Exterioare permit să fie utilizate ca elemente structurale ale sistemului de control automat si mecanic, ceea ce face ca operațiunea de ridicare coborire chiar mai confortabil și convenabil.
Compania nostra are Hala proprie in Chisinau de confectionare a Rolete Exterioare pentru Ferestre Usi Termopan si Rolete pentru Garaj. Va asteptam!
Roleteautomate - Rolete pentru Garaj Ferestre Usi - Functii de Baza
Author
25



❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Roleteautomate.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
(022) 78-10-26 [email protected]