Blog > Rolete Automate Avantaje

Rolete Automate Avantaje

Rolete Automate Avantaje sunt bine cunoscute si recomandate de catre cei care le au deja montate, datorita multiplelor avantaje ale acestora. In primul rind, deoarece ne aflam in perioada caniculara, plasam pe primul loc protectia solara.

Rolete Automate Exterioare instalate la Ferestre Pvc va protejeaza locuinta de caldura din afara servind o bariera de izolare. Astfel, consumul de energie electrica pentru aclimatizator, intr-o casa la ferestrele careia sunt instalate Rolete Exterioare, se reduce cu 40-50%.

Un alt avantaj, nu mai putin important, este protejarea caldurii interioare pe timpul rece al anului. Aceste doua avantaje sunt simtitoare datorita structurii lamelelor din care sunt asamblate Rolete Kameleon si anume aluminiu umplut cu spuma poliuritanica.

Astfel, avind Rolete pentru Ferestre, in timpul sezonului rece consumul de energie termica se reduce cu 30%. Alt avantaj demonstrat este protectia antiefractie. Rolete Automate sunt asamblate in asa fel, incit orice incercare de a le dezmembra se finalizeaza cu esec.

Are de suferit insasi Rolete Porti Kameleon.Md ca aspect exterior, deoarece pot fi zgiriiate lamelele sau putin indoiate in procesul incercarii spargerii, insa casa si bunurile ramin protejate.

Roleteautomate - Rolete Automate Avantaje
Author
25



❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Roleteautomate.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
(022) 78-10-26 [email protected]