Blog > Roletele pentru garaj

Roletele pentru garaj

     Ce reprezintă roletele deja cunoaște toată lumea, dar utilizarea lor ca poartă de garaj ridică multe îndoieli. Mulți ar putea crede că roletele ca poarta sunt o opțiune de siguranță nesigură și arată inadecvat. Nu puteți face concluzii grabe, în timp ce nu înțelegeți situația. Astăzi vă vom spune despre toate nuanțele de rolete pentru garaje și, de asemenea, vom explica care sunt avantajele lor.

     În prezent, rolete sunt utilizate aproape de toate industriile, unde numai este posibil să se facă. Pot fi instalate în case private, magazine, vitrine, etc. Și în vremea noastră, datorită puterii lor, au început să fie folosite ca o poartă de garaj.

     Care sunt avantajele unor rolete pentru garaj?

  • În primul rând, ei își îndeplinesc în mod ideal funcția de securitate, deoarece au un nivel bun de protecție împotriva efracției. Acesta este principalul criteriu pentru alegerea unei porți.

  • Rolete sunt foarte compacte, deci sunt foarte populare. Nu ocupă absolut niciun loc în garaj sau în afara acestuia. Aceasta asigură mișcarea liberă a mașinii, fără obstacole.

  • Garniturile roletelor nu necesită îngrijire specială, nu formează rugină, nu absoarbă umiditatea etc. Trebuie doar să lubrifiați părțile ocazional, mai ales dacă ușile au control automat.

  • Principalul avantaj este aspectul lor. Din punct de vedere estetic, roletele arată mai atrăgătoare, deoarece au o gamă nelimitată de culori și reliefuri.

     Din nefericire, în plus față de avantajele roletelor, există și dezavantaje, ca orice tip de ușă de garaj. Acum vom vorbi despre ele, pentru că dacă veți face această achiziție, trebuie să știți ce va trebui să cunoașteți.

  • În primul rând, principalul dezavantaj al roletelor de această dimensiune este costul acestora. Nu toată lumea își poate permite să cumpere acest design, deoarece chiar și cu un mecanism manual va costa foarte mult.

  • Un nivel scăzut de izolare termică este un argument destul de puternic, deoarece va fi rece din cauza lipsei de etanșare în garaj în timpul iernii. Instalați-le mai bine dacă nu vă faceți griji cu privire la temperatura din garaj.

  • În timpul iernii, mecanismele încep să înghețe. Acest lucru afectează în special lamele. În timpul iernii, rolete la deschidere și închidere vor fi deosebit de dificile. Pentru a evita acest lucru, trebuie să instalați o vizieră mică sau un baldachin pentru a preveni căderea zăpezii pe panou, ceea ce îl împiedică să înghețe.

     Având în vedere toate avantajele și dezavantajele, este necesar să se ia în considerare toate nuanțele de mai sus. Alegerea trebuie să fie individuală și la cumpărare este mai bine să se adreseze experților care vă vor spune în mod independent despre toate avantajele și dezavantajele pentru cazul dumneavoastră.

     ALTE PRODUSE:

     Porti panoramice

     Bariere

     Porti Sectionale

     Rolete Pentru Garaj

Roleteautomate - Roletele pentru garaj
Author
25



❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Roleteautomate.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
(022) 78-10-26 [email protected]