Blog > Rolete pentru Garaj, Rolete pentru Ferestre – Diferenta.

Rolete pentru Garaj, Rolete pentru Ferestre – Diferenta.

Rolete pentru Garaj cit si Rolete pentru Ferestre Termopan sunt perfecte pentru orice conditii climaterice, dar si pentru orice perioada a anului. Diferenta intre ele este in urmatoarele caracteristici Rolete de Garaj Automate sunt constructive se instaleaza in cele mai dese cazuri pe exterior si sunt de dimensiuni mari care au lamele umplute cu spuma poliuritanica care ajuta la izolare termica si sunt foarte rezistente indiferent de conditiile climaterice. In functie de dimensiunile Rolete de Garaj Mecanice se depisteaza marimea lamelei care poate fi de 56mm sau de 77 mm.

Rolete pentru Garaj pot fi cu actionare de tip motor cu intrerupator, motor cu telecomanda, intrerupator cu cheie in cazurile cind este nevoie ca actionarea sa fie de pe exterior. Iar Rolete pentru Ferestre Pvc fac Diferenta prin marimea lamelei care este de 45 mm, sunt mai mici si se folosec la Rolete Automate cu masuri mici, ele pot avea actionarea manuala din interior, motor cu telecomanda si motor cu buton.

In general diferenta dintre ele este aceea ca ficare din Rolete Exterioare pentru Garaj si Rolete Exterioare pentru Ferestre Steclopachet de difera prin dimensiune si actionare.

Roleteautomate - Rolete pentru Garaj, Rolete pentru Ferestre – Diferenta.
Author
25



❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Roleteautomate.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
(022) 78-10-26 [email protected]